Hakket Skotsk højlands oksekød 5 kg – snart klar!

Skotskehøjlandskvæg

Det skotske højlands kvæget går frit på græs året rundt. Kalvene går ved koen indtil de er fuldvoksne. Kvægene slagtes på fold og der er dermed ingen stresshormoner i kødet, hvilket har stor betydning for dyrevælfærd og smag. Skotsk højlandskvæg kødkvalitet er helt i top da kvægene er langsomt voksende og deres kost er meget alsidigt - de er fantastiske til naturpleje af samme grund. Skotsk Højlands Kvæg er længere tid om at vokse sig kødfulde end andre kødkvægsracer. Den langsomme naturlige vækst gør kødet magert med et lavt fedtprocent. Et lavt kolesterolindhold på ca. 40,0 mg, mod ca. 66 mg for gennemsnittet af andre kvægracer (pr. 100gr). Kødet har en smag af okse og vildt, som skyldes at dyrene kun lever af vildtlevende græsser og urter.  

475,00DKK500,00DKK

Skotskehøjlandskvæg

Det skotske højlands kvæget går frit på græs året rundt. Kalvene går ved koen indtil de er fuldvoksne. Kvægene slagtes på fold og der er dermed ingen stresshormoner i kødet, hvilket har stor betydning for dyrevælfærd og smag.

Skotsk højlandskvæg kødkvalitet er helt i top da kvægene er langsomt voksende og deres kost er meget alsidigt – de er fantastiske til naturpleje af samme grund.

Skotsk Højlands Kvæg er længere tid om at vokse sig kødfulde end andre kødkvægsracer. Den langsomme naturlige vækst gør kødet magert med et lavt fedtprocent.

Et lavt kolesterolindhold på ca. 40,0 mg, mod ca. 66 mg for gennemsnittet af andre kvægracer (pr. 100gr).

Kødet har en smag af okse og vildt, som skyldes at dyrene kun lever af vildtlevende græsser og urter.

 

Ryd

Produktbeskrivelse:

Kødet forudbestilles efter slagtning. Efter slagtning skal mødet modnes i 6 dage og herefter kan kødet afhentes på afhentningssteder eller leveres.

Additional Information

Vægt 5 kg
Pakning

En samlet sæk, Pakket i 500 gr pakker