Hakket Skotsk højlands oksekød 10 kg – snart klar!

Vi er ved at finpudse processerne for at kunne tilbyde frisk hakket oksekød - vi er snart klar.  Det skoske højlands kvæget går frit på græs året rundt, kalvene må første tages fra koen efter et halvt år. Kvægene slagtes på fold og der er dermed ingen stresshormoner i kødet, hvilket har stor betydning for dyrevælfærd og smag. Skotsk højlandskvæg kødkvalitet er helt i top da kvægene er langsomt voksende og deres kost er meget alsidigt - de er fantastiske til naturpleje af samme grund. Skotsk Højlands Kvæg er længere tid om at vokse sig kødfulde end andre kødkvægsracer. Den langsomme naturlige vækst gør kødet magert med et lavt fedtprocent. Et lavt kolesterolindhold på ca. 40,0 mg, mod ca. 66 mg for gennemsnittet af andre kvægracer (pr. 100gr). Kødet har en smag af okse og vildt, som skyldes at dyrene kun lever af vildtlevende græsser og urter. Kødet forudbestilles efter slagtning. Efter slagtning skal kødet modnes i 14 dage, og herefter kan kødet afhentes eller leveres.

850,00DKK900,00DKK

Vi er ved at finpudse processerne for at kunne tilbyde frisk hakket oksekød – vi er snart klar. 

Det skoske højlands kvæget går frit på græs året rundt, kalvene må første tages fra koen efter et halvt år. Kvægene slagtes på fold og der er dermed ingen stresshormoner i kødet, hvilket har stor betydning for dyrevælfærd og smag.

Skotsk højlandskvæg kødkvalitet er helt i top da kvægene er langsomt voksende og deres kost er meget alsidigt – de er fantastiske til naturpleje af samme grund.

Skotsk Højlands Kvæg er længere tid om at vokse sig kødfulde end andre kødkvægsracer. Den langsomme naturlige vækst gør kødet magert med et lavt fedtprocent.

Et lavt kolesterolindhold på ca. 40,0 mg, mod ca. 66 mg for gennemsnittet af andre kvægracer (pr. 100gr).

Kødet har en smag af okse og vildt, som skyldes at dyrene kun lever af vildtlevende græsser og urter.

Kødet forudbestilles efter slagtning. Efter slagtning skal kødet modnes i 14 dage, og herefter kan kødet afhentes eller leveres.

Ryd

Produktbeskrivelse:

Kødet forudbestilles indtil slagtning. Efter slagtning skal mødet modnes i 6 dage og herefter kan kødet afhentes på afhentningssteder eller leveres.

Additional Information

Vægt 10 kg
Pakning

En samlet sæk, Pakket i 500 gr pakker