Hakket Angus oksekød 5 kg

Hakket oksekød fra Angus kvæg - 1. klasse hakket oksekød. Angus kreaturerne er opdrættet af Tommy Nisgård fra Hanning ved Skjern. Tommy Nisgård er certificeret Angus opdrætter, hvilket betyder at opdræt sker efter en lang række krav til dyrvelfærd og miljø krav. Blandt andet er der krav om, at kalve skal gå minimum 6 måneder ved koen. Slagtning, hakning og pakning foretages af den lokale slagter Sørensen i Videbæk. At det ikke er industri slagtning, tilføre faglig til slagtning og derudover er der minimal transport forbundet med processen. Angus regnes af mange som det kødkvæg der giver højest kødkvalitet.  

mde

475,00DKK500,00DKK

Hakket oksekød fra Angus kvæg – 1. klasse hakket oksekød.

Angus kreaturerne er opdrættet af Tommy Nisgård fra Hanning ved Skjern. Tommy Nisgård er certificeret Angus opdrætter, hvilket betyder at opdræt sker efter en lang række krav til dyrvelfærd og miljø krav. Blandt andet er der krav om, at kalve skal gå minimum 6 måneder ved koen.

Slagtning, hakning og pakning foretages af den lokale slagter Sørensen i Videbæk. At det ikke er industri slagtning, tilføre faglig til slagtning og derudover er der minimal transport forbundet med processen.

Angus regnes af mange som det kødkvæg der giver højest kødkvalitet.

 

Ryd

Produktbeskrivelse:

1. klasse hakket oksekød fra dansk produceret Angus. 

Angus kvæget går på græs 7-8 måneder og i løsdriftstald 4-5 måneder om året. Af hensyn til dyrvelfærd, tages kalvene første fra koen efter et halvt år.

Alle kvæg har stamtavle der garanterer den rene race.

Anguskød regnes for den bedste kødkvalitet.

Fedtprocent ca. 10-14 %.

Kødet er kroghængt i 6 dage inden kødet hakkes, dette gør kødet endnu mere mørt.

Tommy Nisgård bruger Angus kvægene til naturpleje af engarealer der ikke sprøjtes eller gødes. Angus kødkvæg er en race der kan leve af det der naturligt vokser i et engområde. Kvægene er derfor ikke industri opdrættet, de indgår bare naturligt i naturen. Om vinteren når det ikke er muligt at gå på engen, går kvægene i løsdrift i stald.

Som Tommy siger, “hvis vi skal spise mindre kød, så lad os da spise noget godt!”.

 

Additional Information

Vægt 10 kg
Pakning

En samlet sæk, Pakket i 500 gr pakker