Likør fra Westjysk smag


Find smagen af god kvalitet i dit område…

Bæredygtig logistik – for bestillinger afgivet inden onsdag kl. 12.00 leverer vi gratis til opsamlingsteder hver fredag middag.

Vi leverer også til private adresser for 25-100,- kr. afhængig af dit postnummer. For bestillinger afgivet inden onsdag kl 12.00 sker leveringen, til private adresser i Ringkøbing Skjern kommune og Holstebro kommune, ligeledes hver fredag.

Leveringer til privateadresser i resten af landet sker hver fredag/lørdag.

Har du brug for hjælp?

Skriv eller
ring gerne til os


KONTAKT OS

Likør fra Westjysk smag

Westjysk Smag er et lille familiedrevet likørbryggeri med en årlig produktion på knap 6.000 liter. Westjysk Smag lever efter devicen om, at ting ta’r tid, derfor lader de deres likører gærer i mindst 10 måneder på vildgær fra egen æblelund.

Westjysk Smags likører indeholder ingen tilsat alkohol. De mener, det er en skam, at smagen af alkohol overdøver råvarerne. Likørene har en alkoholprocent på 14 %, fordi den naturlige gæring stopper her.

Westjysk Smag bruger kun råvarer, de selv kan finde og dyrke på gården, det har stor betydning, at deres likør er lokale og smager af Vestjylland. Deres jord er usprøjtet og fordeler sig over æblelund, småskov og vådområde.

De filtrerer ikke deres likør, fordi det vil ændre den gode smag, derfor kan der forekomme bundfald.

Viser alle 7 resultater