Produkt historie samlet (ikke brugt)

Alle vores varer har en unik historie, og kommer fra producenter med stor kærlig til det de laver. Det giver dig som forbruger værdi og forståelse for det du spiser.

FRISK FISK FRA HANSTHOL

Westbank HM 424

Fisk og skaldyrs kvalitet defineres på deres friskhed – det kan vi garantere…når du bestiller er de endnu ikke fanget.


Kvaliteten er helt i top, de er “Verdens Bedste Rejer”.
Søkogningen bevarer rejens naturlige smag, forøger deres holdbarhed.
Alle rejer håndsorteres.

Westbank fisker i Skagerak og nordlige dele af Nordsøen og er specialiceret i at koge rejerne og klargør fisken til søs, hvilket gør at de holder deres naturlige smag. Rejerne bliver bragt i land fersk 1 gange i ugen og derefter har rejerne en holdbarhed på mellem 1 og 2 uger.
Vi har drevet denne form for fiskeri siden 1985.

Se mere om deres historie på deres site: http://www.westbank.dk




FRISK IS FRA STABY

Staby Ismejeri

Fantastiske smagsvarianter med helt lokal mærk fra egen gård.


Isen er fremstillet uden kunstige tilsætningsstoffer.

Flødeis.

Flødeisen er lavet af frisk mælk fra vores egne køer, derudover tilsættes fløde for at give den cremede konststens.

Sorbet

Vores sorbet er lækker og cremet og indeholder hverken mælk eller æg.

Bemærk, nogle er mere sæsonbetonede end andre, derfor vil der være perioder hvor ikke alle slags er  på lager.

Se mere om deres historie på: www.bondegårdsis.dk



Håndlavet kvalitet med fylde og smag

Ringkøbing Bolcher

Et bolche skal have en god smagsbalance men der skal også være fylde i


Er du lækkersulten og til sødesager?

Vi tilbyder bolcher, chokolade og andre søde sager samt workshops hvor du kan komme og lære at lave slik.

Ringkøbing Bolcher er en lokal virksomhed med søstrene Stefanie og Julie som direktører. De to unge søstre har altid haft en drøm om at være deres egen chef, og har derfor startet dét som de mente Ringkøbing manglede: et bolchekogeri.

Se mere om deres historie på deres site: https://ringkoebingbolcher.dk




Alt godt fra den Jyske muld

Grøntsager



Xxx

Xxxxxx



EN UNIK SMAG OG DUFT AF VESTJYLLAND

Staby Honning

Lige siden jeg var 12 år har jeg interesseret mig for biavl. Mine første stader blev købt i fællesskab med min far.


Bierne står primært på økologiske arealer i mellem Ringkøbing og Nissum Fjord. Her er der er højt til himlen og masser af frisk luft. Rundt omkring staderne er der engarealer, marker og skov – alt det der skal til for at lave optimale forhold for bifamilierne. Vi bor ikke langt fra Vesterhavet, men alligevel godt i læ for den værste blæst.

I dag producerer jeg specialhonning. Honningen slynges, sies, røres og tappes. Dvs. at vi gør så lidt ved den som muligt – Det kaldes koldtappet honning. Den eneste honning vi behandler yderligere er den flydende, som opvarmes under kontrollerede forhold for at den skal forblive flydende.

Honningen indsamles i de enkelte bigårde, således at hver slyngning er helt unik. Smagen varierer meget hen over året alt efter hvor de står.

Honningen sælges til private kunder som påskønner, at der ikke er brugt pesticider, antibiotika og andre sprøjtemidler i produktionen. For mig er det vigtigt, at produktet er helt og holdent fra naturen selv.

Du kan følge årets gang i bigården, hvis du besøger min facebookside ”stabyhonning”.



ØL I VERDENSKLASSE

Rækkermølle Bryghus

Rækker Mølle Bryghus er idag en lille lokal velfungerende bryghus, som har gået gennem ild og vand for navnet.


Række Mølle har fundet flere priser for vores øl, så det er værd at smage.

Rækker Mølle Bryghus har hjem i den gamle mølle bygning med rødder helt tilbage fra 1600-tallet. I de forgængende år op til år 2007 valgte DLG at stoppe produktionen i møllen, og man skulle finde noget at fylde hullet i midten af den lille landsby, men hvad skulle man drive.

Det handlede alt i alt om at udnytte den smukke gamle bygning til at falde i et med naturen og omgivelserne omkring den, skabe noget som ville være et samlepunkt for de lokale, samt et sted hvor hygge og livskvalitet kunne frembruse. Så hvorfor ikke et bryggeri med restaurant.

Se here deres historie på deres eget site. www.bondegårdsis.dk


Se film


UNIK RISTNING GIVER DEN RUNDE SMAG

Kafferisteriet Heden

Vi elsker kaffe…


Hedekaffe er en lille familievirksomhed, der lægger stor vægt på kvalitet fremfor kvantitet. Vi er et lille åbent kafferisteri der ligger i Vestjylland. Åbent kafferisteri betyder, at man kan komme og se hvordan kaffen ristes. Derudover har vi en café samme sted, hvor man kan smage den nyristede kaffe, samt nyde lidt fra vores menukort.

Det har taget os flere år at sammensætte de rigtige bønner, og derefter finjustere ristningen, så vi når frem til den bløde langtidsvirkende smag, som er Hedekaffens særlige kendetegn.

Kaferisteri med Café og Bed & Breakfast i midt i den Vestjyske natur.

Familiedrevet Café med B&B og kafferisteri i det skønne Vestjylland. Familien består af Tove og Leo og deres datter Julie der er gift med Bjørn, de to generationer udgør kernen i den lille virksomhed i Ulfborg Kirkeby. At der bliver hygget og kræset for gæsterne så de kommer igen og igen, er kendetegnet for familien.


Se film


HELT VILDE SMAGSOPLEVELSER

Vedersø Vildt

100% FRITLEVENDE


Vi lægger stor vægt på at al vildt vi opkøber er fritlevende fra den danske natur

Forarbejdning af hjortevildt.

  1. Eget røgeri, med produktion af vildtspegepølser, røgvarer og grillpølser.
  2. Salg af vildtkød.
  3. Opkøb af Hjortevildt.

Hos Vedersø vildt er vi specialiseret i oparbejdning af hjortevildt, produktion af røgvarer og pølser.

Vi servicerer den private jæger, som gerne vil have sit nedlagte dyr oparbejdet og lavet klar til fryseren.

Desuden opkøber og videresælger vi hjortevildt til Engros, restauranter, hoteller, gårdbutikker og private,  Som gerne vil have vildtkød fra den danske natur på bordet eller i disken.

Se deres historie på deres eget site. www.vedersovildt.dk